#СПОРТДЛЯВСІХПЕРЕМОГА

196

Фінал благодійного турніру з міні футболу відбувся у місті Волочиськ. Футболісти кажуть, команди були згуртовані та добре підготовлені, тож шанс грати у фіналі вибороти було важко.

Футбольний турнір за підтримки благодійного фонду сім’ї Лабазюк був присвячений до Дня Героя. Під час матчу організатори збирали кошти для українських захисників.

Добре розім’явшись, матч за бронзу розпочали команди Поділля та Смарт техніка. Спочатку команди йшли нога в ногу, та потім гравці Смарт техніки зробили декілька вдалих атак, і тим самим вибороли бронзу для команди.

У перерві футбольних матчів організатори провели благодійну лотерею та аукціон. Один з лотів – блакитно-жовтий стяг з автографом футболістів збірної України та чемпіона світу Олександра Усика.

Загалом у турнірі взяли участь 10 команд, тож це доводить, що спорт у Волочиській громаді це не просто заняття у вільний час. Разом з тим, це вагомий показник небайдужості українців до ситуації в країні.

У боротьбі за срібло та золото зійшлись дві сильних місцевих команди. 40 хвилин запеклої боротьби, і от, друге місце благодійного турніру посіла команда Запуття.

Виснажені та лише з однією заміною золото Збруч ліги здобули гравці команди Косво. Попри втому та палюче сонце, емоції від гри залишились неймовірні.

На знак вдячності за участь для всіх команд був передбачений призовий фонд. Та гравці одноголосно вирішили передати кошти на потреби захисників. Футболісти залишились задоволені участю в турнірі. Кажуть, неодмінно зіграють ще не один раз.

" " " "