Одеситам у Хмельницькому не раді… Щоправда лише перевізникам, котрих місцеві називають «підозрілими»

997

Одеситам у Хмельницькому не раді… Щонайменше перевізникам, котрих місцеві колеги називають «підозрілими». Проти них сьогодні зібралося кілька десятків найактивніших хмельницьких автобусників. Ні, перевізники не поїхали до Одеси, а на вулицю Заводську, що в обласному центрі. Там, згідно із заявкою південноукраїнського підприємства має знаходитися база маршрутних таксі, що курсуватимуть Хмельницьким, якщо одеський перевізник виграє конкурс. Хмельничани ж переконують – «Північтранс» перевізник недобросовісний.

На екскурсію до одеситів нині зібралися усі ці люди. Вони – представники місцевих хмельницьких автотранспортних підприємств. Прийшли під ворота до майбутнього ймовірного місця розташування одеського перевізника «Північтранс».

На територію підприємства, перевізників, зрозуміло, не пустили, аби ті не заважали роботі. Втім, виконавчий директор фірми поспілкуватися із «гостями» вийшов. Каже, договір із одеситами ще не підписаний. Втім, жодних проблем у співпраці не вбачає.

Крім цього прийдешні місцеві перевізники знайшли ще чимало недоліків, через які підприємство не може співпрацювати із одеситами. Останніх взагалі називають «підозрілою конторою».

Хмельницькі перевізники переконують, хвилюються не тільки про свої доходи, а й про міський бюджет, адже зареєстрована в іншій області фірма сплачуватиме податки не до Хмельницької казни. А ще кажуть, одесити пропонують на конкурс малогабаритні, а не великої місткості автобуси. Тож боротися обіцяють до останнього.

Поки що мають на це час, адже рішенням суду визначення переможців конкурсу перевізників у Хмельницькому відтермінували на невизначений термін.

 

" " " "