У хмельницького кікбоксингу – новий очільник

1293

Навчально-тренувальний збір, напрацювання на сьогодні та плани на майбутнє. Про це та інше у Хмельницькому говорила президент федерації кікбоксингу України. Окрім того, у рамках робочого візиту, Ольга Павленко представила нового очільника обласної федерації.

До Хмельницького завітала президент федерації кікбоксингу України, Ольга Павленко. У рамках робочого візиту очільниця зустрілася з кікбоксерською елітою області – говорили про напрацювання на сьогодні та плани на майбутнє. Не оминули і навчально-тренувальний збір у Городку. Саме там спортсмени зі всієї країни готуються до чемпіонату світу з кікбоксингу. Відбудеться такий з 4-го до 12-го листопада в Угорщині.

Щоправда, навчально-тренувальний збір – лише півсправи. У Хмельницькому Ольга Павленко представила нового очільника обласної федерації кікбоксингу.

Новоспечений очільник зі специфікою діяльності вже ознайомився та, навіть, намітив вектори розвитку кікбоксингу на Хмельниччині.

Щоправда, окрім вже президентства в обласній федерації, Євген Бейдерман залишається президентом футбольного клубу «Поділля». Сам ж очільник каже, для ефективної роботи поєднання двох видів спорту – не завада.

 

" " " "