Хмельницькі школярі встановили новий рекорд України. Учні гімназії №1 випекли 3250 трюфелів для бійців АТО.

1205

Добра справа та новий рекорд України. Учні хмельницької гімназії №1 нині стали рекордсменами. Школярі разом з батьками вирішили зробити приємне бійцям, які зараз знаходяться в зоні АТО, та спекли для них більше 3-х тисяч смаколиків. Такий вчинок не залишився поза увагою представників книги рекордів України.

Учні хмельницької гімназії №1 нині стали рекордсменами. Дітлахи разом з батьками спекли більше трьох тисяч смаколиків для воїнів АТО.

Ідея пригостити військових домашніми смаколиками прийшла одній з матерів учнів. Пані Аліна каже, люди трохи забули, що в нашій країні йде війна. Аби нагадати усім, що війна зовсім поруч і торкнулась чи не кожної української родини запропонувала влаштувати такий захід.

Діти й справді зробили дуже велику та важливу справу. Адже випікаючи смаколики не просто хотіли стати рекордсменами, а вкладали в свою роботу частинку своєї душі, свого бажання миру.

Директор гімназії теж долучився до проекту. Допомагав учням, як міг. Каже, неймовірно приємно було бачити, як школярі трудяться над кожним пакуночком для військових, з якою віддачою та розумінням поставились до завдання. Переконаний, саме такі заходи виховують у дітях любов до батьківщини та повагу до тих, хто її захищає.

Разом із солодощами, діти передали бійцям АТО свою турботу та щирі дитячі побажання.

Та об’єднувало усіх школярів, батьків та вчителів тільки одне – найголовніше побажання:

 

" " " "