ПАТРІОТИ СВЯТЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ

280

Посилки бійцям на передову, акції на підтримку збройних сил, плетіння маскувальних сіток. Чи не щоденна робота учнів, їх батьків, усього колективу ліцею Святецького ліцею. Одні із нещодавніх – акція з пророчою назвою «Ворогам – кришка». Зібрана тара дозволить отримати кошти для виробництва вітчизняних безпілотників. Благодійний ярмарок «Духмяна паляниця». І багато-багато інших. А це нова порція тушкованки поїде на схід. М’ясо передали благодійники, а працівники ліцею доклали рук і частинку душі для його приготування.

Кожен із працівників взяли по – декілька банок додому, там приготували і знесли до навчального закладу. А вже звідси волонтери доправлять смакоту за місцем призначення. Приготували не мало не багато – 95 банок тушкованки і 16 – паштету.

Односельці, колишні випускники, батьки нинішніх учнів ліцею боронять Україну від окупантів. Коли приїжджають додому обов’язково навідуються у навчальний заклад. Емоційні зустрічі з учнями запам’ятовуються і надихають.

Відтак, зупинятися, не мають права, – кажуть у ліцеї. І надалі допомагатимуть захисникам і захисницям стільки, скільки буде потрібно.

" " " "