ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ФРОНТ – СІТКИ ТА СВІЧКИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ ВИГОТОВЛЯЮТЬ У ЧОРНООСТРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

698

Понад 2000 окопних свічок виготовили жителі Чорноострівської громади. Через брак матеріалів роботу довелося призупити. Тож у громаді оголосили збір коштів – відгукнулась більшість жителів. На зібрані гроші у старостаті замовили дефіцитний тепер парафін через інтернет. Тож чергова партія свічок уже скоро поїде на передову.

Чоловік пані Ірини військовий. Після короткотривалої відпустки знову підправляється на фронт. А дружина щодня робить окопні свічки для захисників. Адже підтримка з тилу так необхідна.

Пані Марія теж щодня робить добру справу – виготовляє корпус для майбутньої свічки. Не може стримати сліз, адже її син Андрій теж зараз на передовій.

Ці жінки готові працювати день і ніч аби допомогти захисникам. Більше як півтора року у селах Катеринівка та Антонівка Чорноострівської громади діє волонтерський рух. Тут плетуть сітки, готують страви довготривалого зберігання  та разом з частинкою тепла відправляють на передову. Місяць триває акція зі збору грошей  – людям уже вдалося закупити 400 кг парафіну та виготовити понад 2000 окопних свічок.

Чи не кожного у громаді торкнулась війна – родичі, друзі, сусіди нині захищають Україну від ворога. Тож волонтерська робота також важлива – починаючи від пошуку тканини на сітку чи парафіну для свічки і закінчуючи відправкою на фронт. Але жителі громади гуртуються задля перемоги, бо без віри та підтримки ворога важче здолати.

" " " "