ПЕРЕМОЖЦІ ОЛІМПІАД

95

У Хмельницькому національному університеті нагородили переможців та призерів учнівських олімпіад обласного та всеукраїнського етапів. Попри виклики воєнного часу протягом січня-лютого в ІІІ-му обласному етапі взяли участь 1215 учнів із 18 предметів із яких половину стали переможцями або призерами. Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк під час вітального слова наголосила, що сьогодні в залі – майбутнє нашої держави.

Участь у четвертому всеукраїнському рівні взяли 58 учнів Хмельниччини. Вони вибороли – один диплом першого ступеня з географії. 10 дипломів ІІ ступеня – 3 з біології по 2 з інформаційних технологій, правознавства та української мови та літератури та 1 з географії, 19 дипломів ІІІ ступеня.

Цього року участь в олімпіадах взяли учні із 56 територіальних громад області, 5 закладів освіти обласного підпорядкування та Військового ліцею Державної прикордонної служби України.

Призери й переможці обласного та всеукраїнського етапів учнівських олімпіад отримали дипломи, медалі та сертифікати на грошову премію.

" " " "