ПЕРША ЗМІНА ЛІТА 2023

273

Відпочинкове містечко Eko Life Збруч радо зустріло першу зміну літа 2023. Сюди, оздоровитись, набратись сил та вражень прибули майже 80 діточок, батьки яких зараз стоять на обороні нашої держави. Відпочинок, вже другий рік поспіль, організували в рамках проєкту Поділля Мрій від благодійного фонду сім’ї Лабазюк “Ми поруч”.

Між собою туристи-таборувальники потоваришували відразу. Кажуть, тут знайшли багато спільних інтересів та занять. Найбільше дітям подобається басейн та дискотеки.

В перший день, відразу після поселення, дітей розподілили по загонах, згідно вікової категорії. Ті в свою чергу вигадали цікаві назви та гасла. Так дітей привчають до командної роботи, адже попереду чимало спільних заходів.

Фантазії у дітей хоч відбавляй, це підтверджують сучасні патріотичні назви загонів. Воля, калина, незламні юей, синьо- жовті та їх не менш патріотичні гасла. Вигадане представляли на урочистому відкритті

Розважити дітей та гостей дійства завітали мистецькі колективи.

Щирий сміх та дитячий гомін розливається усім відпочинковим містечком. Та у кожної дитини тут своя важка історія. Вже місяць повернення до рідної домівки татуся-захисника чекає маленька Діана. Зі сльозами на очах дівчинка розповідає про свої хвилювання.

Та попри всі труднощі, діти вірять, зовсім незабаром Україна розквітне новими фарбами, а у кожній українській домівці запанує мир, який виборють наші міцні захисники.

З початком війни дитинство маленьких українців зникло у бомбосховищах, а ніжний та дзвінкий сміх заглушили страшні сирени.

Започаткувавши проект Поділля мрій, благодійники оживили територію, яка ще два року тому здавалась пусткою. Та бажання відволікти дітей від жахіть війни створили неймовірні речі. Так з’явився повноцінний табір із вбиральнями, душем, житловими будиночками, місцем для харчування, та ігровими майданчиками. А вже цього року тут добудували чимало новинок для ще кращого відпочинку- постійне електроживлення замість генератора, купол для активностей в разі дощової погоди, та величезний басейн.

Після урочистого відкриття першої зміни, за розкладом, дітей очікувала смачна вечеря.

Надзвичайно смачно- саме так описують діти кожен процес прийому їжі.

Тож перша зміна у таборі Eko Life Збруч успішно стартувала. Попереду у дітей захисників 7 днів активного, сповненого позитивними емоціями відпочинку, який точно закарбується у дитячій пам’яті.

" " " "