ПОЛІГРАФ: «НОВАЧОК КАЖЕ ПРАВДУ»

250

Як і обіцяв, заступник Хмельницького міського голови Василь Новачок, пройшов «детектор брехні». Минулого тижня посадовець розповів журналістам про наміри пройти «поліграф», щоб розвінчати міфи про його нібито причетність до розкрадання бюджетних коштів, інформацію про що поширили окремі інтернет- видання. Фрагмент проходження «поліграфа» та результати дослідження Василь Новачок оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі.

«Детектор брехні» посадовець проходив за власні гроші, і за його словами дослідження обійшлося у 18 тисяч 350 гривень. Наразі Василь Новачок разом з адвокатом готують листа до Державного бюро розслідувань з проханням перевірити діяльність працівників Управління стратегічних розслідувань і національної поліції у Хмельницькій області.

Також Василь Новачок має намір звернутися з відповідними листами до видань, які поширювали інформацію про причетність В.Новачка до корупційних дій з вимогою спростувати інформацію. Якщо в місячний термін цього не станеться – позиватиметься до суду.

" " " "