ПОВЕРНІТЬ ГЕРОЇВ ДОДОМУ

260

Поверніть героїв додому. У середмісті Хмельницького відбулась акція на підтримку військовополонених та їх родин. Мирну ходу підтримали військові, волонтери та люди, яким небайдужа доля захисників. Традиційно акцію розпочали з гімну України.

Серед учасників і парамедикиня Тетяна Васильченко. Нещодавно пані Тетяна повернулась з полону. Жінка розповідає, в очах ворога бачила лише страх, і саме він давав їй стимул боротися, і вірити, що повернення додому зовсім близько. 17 травня пані Тетяна вийшла із Азовсталі разом із її захисниками, повернулась додому жінка наприкінці жовтня.

Мирною ходою учасники йшли, і скандували «Поверніть героїв додому, Україна понад усе». Виходити на такі акції зараз вкрай важливо, адже так ми нагадуємо про нашу біль, і свій обов’язок – повернути героїв- захисників, каже волонтерка Катерина Луцик.

Схуднувший на 30 кілограмів, під час останнього обміну полоненими, до рідної України повернувся син пані Світлани. Дмитро служив у нацгвардії і до останнього боронив рідний Маріуполь. Жінка вірить, довгоочікувана зустріч з сином відбудеться вже зовсім скоро.

Така хода у центрі міста не вперше, і точно не востаннє. Волонтери кажуть, акція «Поверніть героїв додому» буде відбуватися допоки на рідну землю не повернуться всі захисники. Організатори закликають всіх небайдужих долучатися до акції, і боротись за героїв разом.

" " " "