ПОІНФОРМОВАНИЙ ЗНАЧИТЬ ОБІЗНАНИЙ

199

На варті безпеки. Хмельницькі правоохоронці провели зустріч з мешканцям одного із ОСББ міста задля ознайомлення дорослих та дітей із правилами безпеки дорожнього руху.

Окрім правил діти мали змогу відчути себе копом посидівши у поліцейській автівці.

Та зібрались у темну пору доби мешканці цього ОСББ не даремно. Адже головним завданням поліцейських було поінформувати маленьких українців про правила руху у темну пору доби. Також діточок ознайомили зі світловідбивними жилетами. Маленькі хмельничани кажуть, запам’ятали всю інформацію.

Батьки вважають, такі зустрічі з поліцейськими є вкрай необхідними, адже під час спілкування діти не тільки дізнаються цікаві та потрібні факти, а й розуміють, що правоохоронці – друзі населення.

Зустріч із поліцейськими подарувала дітям не тільки знання, а й мрії на майбутнє.

Такі профілактичні роботи із населенням зараз є пріоритетними у роботі патрульних, адже небезпек з кожним днем збільшується.

Такий виїзд у поліцейських не останній. Надалі темпи профілактичних робіт будуть лише збільшуватись. Патрульні закликають населення бути обачними в темну пору доби, носити світловідбивальні стрічки та слідкувати за рухом автомобілів.

 

" " " "