ПРОФЕСІЯ «РЕАБІЛІТАЦІЙНА ПСИХОЛОГІЯ»

310

Перший набір бакалаврів та магістрів за спеціальністю «Психологія» освітньої програми «Реабілітаційна психологія» відбувся минулого року у Подільському державному університеті. Відкриття нової спеціальності продиктовано самим життям.

Тетяна Підскоцька – дружина військового. Навчається на магістратурі за освітньою програмою «Реабілітаційна психологія». Каже, на власному досвіді переконалася наскільки потрібною зараз є така професія. Ще до повномасштабного вторгнення цікавилася різними психологічними техніками, тож вирішила продовжити навчання.

До викладання в університеті залучили відомих в Україні психологів-практиків. До прикладу Володимира Волошина – представника кризового центру медико – психологічної допомоги Інституту психології імені Костюка. Та багато інших.

Після отримання диплома фахівці з реабілітаційної психології можуть працювати у закладах охорони здоров’я й освіти, у сферах діяльності пов’язаних з екстремальною та кризовою психологією, займатися власною психологічною практикою.

" " " "