ШЛЯХ ДО ПОВНОЦІННОГО ЖИТТЯ

190

Щодня сюди приходять люди з різними ускладненнями. А відвідавши декілька занять стають зовсім іншими. Городоцький центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю працює вже 20 років. На рахунку закладу сотні вихованців. Та початок, кажуть, був складний.

Частина вихователів залишилась змінювати долі особливих городоччан і до цього часу. Тоді ж працювати з дітьми було важче, адже майбутні вихованці боялись незнайомих та постійно плакали.

З часом вихованці стали друзями та із задоволенням проводили час у центрі. Тепер заклад відвідують не тільки діти шкільного віку, а й дорослі до 35-ти років. Для них центр комплексної реабілітації став другою домівкою.

Велику увагу в центрі приділяють не тільки навчанню, а й  фізичному розвитку. Для цього тут працює фахівець з фізичної реабілітації. Також вихованці займаються творчістю, відвідують театральний гурток. Найбільше досягнення учасників цього гуртка- вихід на сцену Городоцького міського будинку культури.

Зараз центр реабілітації відвідує 38 особливих городоччан з усієї громади. Чимало випускників закладу зуміли реалізуватися – хтось навчається, хтось працює, а хтось виховує дітей.

" " " "