В ОЧІКУВАННІ ДИВА

181

Новорічні свята вже зовсім незабаром, тож волонтери благодійного фонду Карітас вже почали збирати листи діточок до святого Миколая. Що ж просять у святого?

Маленька Христина старанно малює український прапор. Він є частиною листа, який дівчинка приготувала для святого Миколая. Разом із Христинкою листи дідусю пишуть ще з десяток дітей.

Вже 12 років дітки із вразливих категорій населення, якими опікується благодійний фонд Карітас, пишуть листи святому Миколаю. Щороку участь в акції беруть близько тисячі дітей з усієї області. А виконувати їх допомагають помічники.

З Харківської області в Хмельницький переїхала Мілана. Дівчинка каже, вдома часто чула як літають літаки, тут її набагато спокійніше. У своєму листі до Миколая Мілана попросила м’яку іграшку.

Не вперше долучається до акції мама маленької Хмельничанки Вікторія. Жінка каже, такі заходи дають дозволяють дітям зануритись у новорічну казку та повірити у магію свята. Щоразу до написання листа донька готується та вигадує нові побажання. Та цього року, незважаючи на малі роки, мрії змінились.

Стати Миколаєм для діточок та виконати побажання може будь хто. Для цього потрібно просто звернутися у Карітас та обрати лист із побажаннями. Волонтери закликають всіх небайдужих долучатися та творити дива разом.

" " " "