СІМЕЙНИЙ ВІДПОЧИНОК

176

Цікаве проведення часу для батьків та дітей. На базі рекреаційного центру «Берег Надії» команда проекту “Тато хаб” організувала триденний насичений відпочинок для внутрішньо переміщених сімей. До війни проект був націлений на підтримання татівства, та з початком вторгнення волонтери зрозуміли, підтримка потрібна всім членам родини.

Понад 25 внутрішньо переміщених родин з різних куточків сходу та півдня зібрались в одному місці. Для ще більшого об’єднання сімей тут влаштовували командні конкурси. Також кожен мав змогу обрати те заняття, яке йому найбільше до вподоби

Попри нелегку долю вимушені переселенці продовжують жити та найголовніше – борються за сімейні цінності. Завдяки триденному відпочинку діти та батьки гарно провели час та знайшли нових друзів.

У кожного тут своя непроста життєва історія: виїзд з окупації, пошук нового житла та початок життя з чистого аркуша.

Влітку внутрішньо-переміщені дітки таборували у справжньому наметовому містечку. Така пригода малечі не аби як сподобалась, та погодні умови щодня погіршувались. Тож розмістити батьків та дітей на триденні розваги вирішили саме у рекреаційному центрі, аби ніяка погода не стала на заваді.

Цікаве таборування не аби як розважило дітей та дало батькам можливість відпочити від буденних справ.

" " " "