СОЛОДОЩІ ДЛЯ ВПО

266

Солодка допомога для ВПО. На Хмельниччині продовжує працювати центр надання гуманітарної допомоги при Хмельницькій обласній раді. Його створили на початку повномасштабного вторгнення, у робочі дні його відвідують понад трьох сотень переселенців.

Із Соледара до Хмельницького. Вже майже рік в обласному центрі мешкає пані Світлана. Жінка родом із міста солярів. Після численних обстрілів населеного пункту росіянами вирішила тікати. Сюди переїхала із сином.

За словами місцевих волонтерів кількість людей, які сюди приходять за допомогою, за їхніми спостереженнями, не зменшується.

Сьогодні чергову допомогу переселенцям привезли волонтери  «Української команди». Зокрема, завдяки співпраці із французькими колегами вдалося зібрати продукти харчування, а саме – солодощі.

Співпраця із Хмельницьким центром надання гуманітарної допомоги проводиться не вперше. Цього разу на додачу привезли ще півтора десятка матраців.

У штабі кажуть, що потреба наразі є у дитячих іграшках, посуді, постільній білизні – тому просять долучатися до допомоги.

" " " "