У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ПРЕЗЕНТУВАЛИ НОВУ ПОШТОВУ МАРКУ- ВОНА ПРИСВЯЧЕНА ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ РОЗВІДКИ

205

30 червня минулого року наші військові звільнили острів Зміїний. До річниці цієї події Укрпошта випустила нову марку. Вона присвячена українській розвідці.

Урочисте погашення відбулось в знаковому місці – неподалік  «Дзвону пам’яті». Саме ціною життів безстрашних бійців ми відвойовуємо кожен шматок загарбаної чужинцями  української землі.

Кожен бажаючий може придбати марку, долучившись до збору. Як кажуть філателісти, дизайн усіх марок досить цікавий та сучасний.

Зображення для марки надали в головному управлінні розвідки. До марки у цій серії випустили також  конверт “Перший день”, немаркований художній конверт та художню картку. Поштовий випуск є благодійним. Кошти від продажу нової марки підуть на придбання морського дрону, який захистить українців від російських ракет, запущених з ворожих кораблів.

Укрпошта спільно з управлінням розвідки розробили тематичний мерч: футболки, стікерпак, термопляшка, сумка-шопер та килимок для комп’ютерної мишки. Усі ці товари можна придбати у поштових відділеннях.

" " " "