СПОРТ ЦЕ – ЖИТТЯ

298

На кону-кубок міста. З нагоди 578-ої річниці з дня першої згадки у місті Красилів вперше відбулись змагання з плавання. Участь у них взяли майже пів сотні учасників віком від 6-ти до 14-ти років.

Щодня у спортивно-реабілітаційному центрі вирують дитячі емоції. Басейн для дітей став невід’ємною частинкою дозвілля.

Змагання для плавців, це-ще одна можливість переглянути власні сили, адже дистанцію у 50 метрів потрібно було подолати за найкоротший відрізок часу.

Плавцям заняття приносять не тільки задоволення, а й користь. Завдяки тому що, у воді м’язи та тіло перебувають у постійному тонусі, це один із способів боротьби із надлишковою вагою.

Почергово учасники влаштовували перегони в воді, показуючи свої вміння.

Цього року день міста у Красилові відзначили без гучного святкування. На заміну йому прийшли спортивні розваги. Ось і плавання вирішили зробити гарною традицією на багато років та поколінь.

Завдяки змаганням юні плавці отримали безліч неймовірних позитивних емоцій. А, також хоча б на трішки відволіклись від страшного сьогодення.

Усі учасники Відкритого кубку з плавання отримали заохочувальні призи, медалі та подарунки у вигляді сертифікатів на відвідування басейну. А трійка найкращих плавців – грошові винагороди.

" " " "