СУХІ БОРЩІ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

1246

Гарний приклад вартий наслідування. Працівники Красилівської гімназії №2 від березня приготували та передали на передову тонну сухих борщів. Педагоги, технічні працівники, учні після занять збираються разом, щоб приготувати захисникам український смаколик. Кажуть, – готуватимуть борщ аж до перемоги.

А ще капуста, цибуля, морква, спеції, зелень.  Все як удома. Вміст пакета потрібно залити кропом і зачекати декілька хвилин.

Готують сухі борщі у другій Красилівській гімназії від березня. Спершу ліпили вареники. Ідею із  борщем підказав красилівський військовий.

Головні інгредієнти спершу очищають, подрібнюють і сушать.

Рецепт підбирали спеціально для воїнів. Щоб борщ був смачним і поживний. До нього входить  до десятка інгредієнтів. Готові суміші волонтери доправляють на передову.

Щоб приготувати борщ працівники гімназії залишаються після робочого дня.

Пятикласниця Софійка приходить щоразу з мамою Світланою допомагати дорослим. Вона знає усі етапи приготування борщу і для кого його готують.

Від березня волонтери Красилівської гімназії відправили до тонни сухпайків. Для безперервної роботи їм завжди потрібен молотий перець, паприка, кубики бульйону і сирі овочі, – цибуля, капуста, морква, буряк. Усіх небайдужих красилівчан закликають долучатися. Кажуть, готуватимуть для хлопців на передовій до перемоги.

" " " "