СУХІ БОРЩІ ТА СУПИ ДЛЯ ЗСУ

571

20 тисяч пакунків сухих борщів та супів виготовили та передала на фронт хмельницька ГО “Волонтерський Лідер”. Вона тримає кулінарний фронт від початку активних бойових дій російсько-української війни. Волонтери переконують ,- не залишать голодними жодного українського солдата і розраховують на допомогу хмельничан.

Вісім варіантів сухих супів і один червоний борщ для українських бійців виготовляють волонтери Хмельницької ГО «Волонтерський лідер». Готують їх вже майже рік. Розпочинали у приватній квартирі Ніни Корнієнко.

Спершу заготовлюють інгредієнти. Овочі миють, подрібнюють і сушать.

Студентка другого курсу Хмельницького ВУЗу Марія Фурман готує молочну протеїнову кашу. Додає суміш горіхів, сухофруктів, цукатів. Каже, приходить допомагати коли випадає вільна від навчання година.

Волонтерки розповідають, – є такі дні коли катастрофічно не вистачає  робочих рук. Та закликають небайдужих хмельничан до посильної допомоги.

Пожертвувати продукти чи кошти на їх придбання – може кожен. Дізнатися більше про діяльність волонтерів можна на сторінці громадської організації у Фейсбук.

" " " "