У ДИТЯЧОМУ ТАБОРІ ЕКО ЛАЙФ ЗБРУЧ РОЗПОЧАЛАСЬ ПЕРША ЗМІНА

426

Саме з таким патріотичним гаслом розпочалася, перша зміна у дитячому оздоровчому патріотичному таборі Еко Лайф Збруч. Просто посеред лісу тут, для дітей створили всі умови для комфортного відпочинку. У свою чергу, для цікавого проведення часу, вихователі поділили дітлахів на 4 загони.

Влаштувати відпочинок для дітлахів вдалось завдяки проекту “Поділля мрій” від благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”. Тут, позмінно, будуть відпочивати та оздоровлюватись діти полеглих героїв, захисників та захисниць, які продовжують тримати оборону нашої держави.

Дітлахи розповідають, у таборі подекуди краще аніж вдома. Найбільше малечі подобається грати футбол, спускатись по канатній доріжці та вечірня дискотека.

На урочисте відкриття дитчого табору Еко лайф Збруч завітали місцеві артисти. Вони з радістю ділилися своїм талантом з оточуючими.

Дорослі кинули всі свої сили на облаштування  табору, аби у такий нелегкий час дітлахи не втрачали своє дитинство.

Табір дасть змогу дітлахам не тільки відпочити та оздоровитись, а й знайти нових друзів. Саме тут, дітлахи навчаться підставляти плече допомоги один одному, що дуже важливо у сьогоднішній час, зазначає голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Приймати дітей табір Еко Лайф Збруч буде до кінця літа. Це дасть змогу малечі гарно відпочити, набратися нових сил та відволіктись від буремних подій. А вже за кілька днів у рамках проекту Поділля мрій свої двері для дітей наших захисників і захисниць відкриє дитячий заклад оздоровлення та відпочинку Еко Ленд санаторію Лісова Пісня. Тут зможуть відпочити та набратися сил понад тисячу маленьких подолян. А разом із Еколайф Збруч ця цифра сягне більше півтори тисячі дітлахів.

" " " "