УРОЖАЙ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ

310

Об’єднання та розвиток дрібних сільгоспвиробників  – одна із позитивних тенденцій в Україні. Знайти однодумців для створення просто, та знайти ресурс для втілення мрій – справа не з легких. Підтримка кооперативного руху є одним із соціальних напрямків  компанії  Контінентал Фармерз груп. З 2015 року компанія дала поштовх у відкрите плавання більше ніж 30-тьом кооперативам. За підтримки компанії у 2017-му, свою роботу розпочав кооператив “Ягідний рай” у Дунаєвецькій громаді.  Розпочинали справу із вирощування малини, згодом додали ще декілька культур.

На п’ятому році роботи корективи у життя кооперативу внесла війна. Та люди не опустили руки, а лише покращили свою роботу. За підтримки компанії Контінетал, кооперативці наростили темпи вирощування овочів, аби підтримувати наших захисників.

Ділянки для вирощування овочів обробляють всі без винятку. Одна із них розмістилась у селі Іванківці поряд зі школою, тож за рослинами доглядають вчителі. Декілька років ділянка стояла пусткою, та завдяки завзяттю місцевих жителів вона ожила. Тут висадили з десяток сот картоплі, огірків, квасолі та буряків.

У нових починаннях та ініціативах Контінентал завжди підтримує кооперативи. Для збільшення плантацій овочів у кооперативі “Ягідний рай” компанія придбала  необхідний інвентар, насіння на суму понад 100 тисяч гривень.

Саме кооперація дозволяє працювати на рідній землі, отримувати кошти і не виїжджати за кордон. У такі нелегкі часи українці продовжують трудитися, створювати робочі місця та сплачувати податки. Адже знають, лише разом можна прийти до перемоги.

" " " "