У Хмельницькому зꞌявляться два нові автобусні маршрути

Вони сполучать центр з двома віддаленими мікрорайонами

645

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому Хмельницької міської ради, який оприлюднили сьогодні, 7 вересня. Автобуси курсуватимуть у Ружичну та Лезневе.

У проєкті зазначено, що це будуть автобусні маршрути загального користування №4 «Ружична – вулиця Староміська» та №5 «Лезневе – вулиця Староміська».

Так маршрут №4, який курсуватиме з Ружичної, має пролягати вулицями: Глушенкова, Кам’янецька, Подільська, Соборна, Староміська, Кам’янецька, Глушенкова.

А маршрут №5 із Лезневе, пролягатиме через вулиці Вінницьке шосе, Вінницька, проспект Миру, Степана Бандери, Кам’янецька, Подільська, Соборна, Староміська, Кам’янецька, Степана Бандери, проспект Миру, Вінницька та Вінницьке шосе.

Планують, що ці маршрути обслуговуватимуть автобуси  класу «І» та «ІІ», в яких 22 і більше місця для сидіння. Їх має бути щонайменше 4. На 3 місяці, поки проведуть конкурс перевізників, які обслуговуватимуть  ці маршрути, тимчасовим перевізником пропонують призначити Хмельницьке комунальне підприємство «Електротранс».

Проте це лише проєкт рішення і він очікує на усі відповідні процедури затвердження.

" " " "