У Кам’янці-Подільському поліція просить допомогти розшукати безвісти зниклу жінку з двома неповнолітніми дітьми

Жінка, разом із маленьким сином та сестрою, пішли вчора, 7 вересня , на прогулянку та не повернулися

655

У Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції просять допомогти розшукати безвісти зниклу Стрієнко Уляну Володимирівну 1998 р.н., яка вийшла з дому із двома неповнолітніми дітьми.

Вчора жінка, з сином та молодшою сестрою, пішла на прогулянку по місту Камꞌянець−Подільський та не повернулася додому. На телефонні дзвінки ніхто  не відповідає. Місце знаходження жінки та  дітей наразі невідоме.

Жінка середньої тілобудови, була одягнена в джинсові шорти, джинсову жилетку та кофту темно− сірого кольору. У неї наявні татуювання на ребрах у вигляді птахів та на запꞌясті руки, де зображено безкінечність з надписом «Love You».

Її син, Стрієнко Матвій Марінович, 13. 08. 2019 р.н.  був одягненим у штани чорного кольору, кофту червоного кольору та взутий у кросівки.

Сестра, Стефанська Валентина Володимирівна, 09. 02. 2014 р.н, світловолоса дівчина, яка була вбрана у дитячі штани темно−синього кольору, кофту рожевого кольору та взута в кросівки.

У поліції звертаються до усіх громадян із проханням, якщо хтось володіє інформацією про місце знаходження людей або іншою інфрормацією, яка допоможе у встановлення місця перебування жінки з дітьми негайно зателефонувати за номером «102».

" " " "