На Хмельниччині засуджено двох чоловіків, які намагалися позбавити життя іноземця

Чоловіка, родом із Саудівської Аравії, який уже давно проживає в Україні, хотіли вбити аби не віддавати йому позичені гроші

583

Як зꞌясувало слідство, засуджені, один з яких, мешканець Хмельниччини, познайомилися з іноземцем у Харкові. Хмельничанин працював водієм таксі, на автомобілі, який взяв в нього в оренду, а другий чоловік, харківꞌянин, проживав у  хостелі, який належав іноземцеві, повідомляють у Хмельницькій обласній прокуратурі.

Однак обидва заборгували чоловікові немалу суму коштів. Хмельничанин не повертав 2 тисячі доларів, які взяв на придбання автомобіля, а в харківꞌянина  був борг за проживання. Щоб не повертати гроші чоловіки вирішили вбити іноземця.

Одразу ж і почали втілювати задумане у життя. Придбавши вогнепальну зброю,  вони виманили чоловіка у Шепетівський район, де буцімто, мали передати йому придбаний спеціально для нього автомобіль. Вбити чоловіка планували дорогою, посеред лісу.

Проте потерпілому поталанило. Іноземцю вдалося ухилитися від пострілу. Куля зачепила лише скроню. Чоловікові вдалося втекти. Завдяки вчасно наданій медичній допомозі іноземця вдалося врятувати.

А ось  чоловікам  довелося сісти на лаву підсудних. У суді прокури довели вину чоловіків у вчиненні замаху на вбивство з корисливих мотивів, а  в Ізяславському районному суді обох нападників засудили до 11 та 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Хмельниччині засудили двох грабіжників

" " " "