В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ВІДЗНАЧИЛИ ПЕДАГОГІВ ГРОМАДИ

593

Вони виховують, навчають, підтримують, допомагають та воюють. Цієї неділі вітання прийматимуть всі працівники освітньої галузі України. Напередодні цієї дати вітали педагогів Хмельницької громади.

Спочатку ковід-тепер війна, змушує і освітян, і дітей, вчитися по новому. Потрібно і навчити дітей, і зважати на повітряні загрози. Хоча ситуація не проста проте у Хмельницькому із освітнім процесом справляються.

Зважаючи на війну більше двох десятків вчителів, громади зараз боронять нашу Україну на східному та південних напрямках.

Приєдналися до вітань освітян помічники народного депутата України Сергія Лабазюка. За знання, котрі ті передають дітям окремі педагоги отримали відзнаки та подарунки.

Відзначили наполегливу працю вчителів представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» і у Гвардійській громаді.

З проблемою організації результативного навчання зіткнулись й педагоги гвардійського ліцею. Адже у військовий час педагог повинен не тільки навчати, а й підтримати, заспокоїти та допомогти подолати страхи.

Попри всі негаразди навчання учні Гвардійської громади розпочали у очному форматі. І, незважаючи на важке сьогодення, бажання отримувати нові знання у дітей не зменшилося, каже директорка ліцею.

Подяки, грошові заохочення та теплі слова вдячності ввід помічників нардепа отримали й освітяни Чорноострівської, Лісогворинівецької, Волочиської, Розсошанської, Теофіпольської, Красилівської територіальних громад.

" " " "