ВІДПОЧИНОК ДОБІГ КІНЦЯ

387

Крайній день відпочинку. Для дітей військовослужбовців завершився відпочивальний сезон у таборі Еко Ленд. Понад тисяча дітей з усієї області мали змогу відвідати санаторій в рамках проекту «Поділля Мрій» від благодійного фонду Сергій Лабазюка «Ми поруч». На честь останньої зміни у таборі організували святкове дійство, під час якого відзначили найактивніших учасників зміни, зокрема найкращих танцівників.

Для незабутнього відпочинку тут створили всі умови: влаштовували походи,екскурсії, цікаві майстер класи, дискотеки, купання в басейні. Та для участі в усіх активностях дітям потрібне гарне харчування. Учасники проекту кажуть їжа у таборі смачна та поживна

За звичай у таборі взяли залишати послання на футболках перед від’їздом. Ця традиція дітям надзвичайно подобається, адже так можна залишити спогад на багато років.

Завдяки проекту діти не тільки знайшли нових друзів, а й відпочили та відволіклись від подій, що відбуваються у державі.

Саме завдячуючи своїм батькам діти мають можливість на відпочинок.

Емоції від перебування у таборі в дітей неймовірні. Кажуть, цей безтурботній та веселий час запам’ятають надовго. Планують приїхати на відпочинок сюди ще раз та спочатку перемога та поїздка в український Крим.

В такий нелегкий час саме діти змушують дорослих радіти, та надихають до дій, зазначає народний депутат України Сергій Лабазюк.

Завершився національно патріотичний відпочинок для дітей військовослужбовців і у таборі Еко Лайф Збруч на території Волочиської територіальної громади. Загалом, завдяки проекту Поділля Мрій, який реалізувався за ініціативи та повної фінансової підтримки  благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми Поруч», відпочити змогли близько півтори тисячі дітей з усієї Хмельницької області.

" " " "