ВОСЬМА ЗМІНА ПАТРІОТИЧНОГО ТАБОРУ ECO-LIFE ЗБРУЧ

151

Піднесено та у невимушеній атмосфері діти розпочинають нову восьму зміну у національно – патріотичному таборі ECO-LIFE Збруч. Цього разу сюди завітало 108 дітей. Усі вони вже встигли потоваришувати між собою та побувати на різних локаціях. Дехто із мешканців табірного містечка тут уже не вперше.

За два роки існування національно – патріотичний табір «ECO-LIFE Збруч» для діток військових ЗСУ від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч» став місцем справжнього дитинства. Тут мріють, знаходять нових друзів, навчаються та займаються спортом. Усе – для виховання здорового покоління.

Відпочинок на свіжому повітрі та цілий день активностей змушують поповнити запаси енергії. Дітки у таборі отримують збалансоване та смачне харчування.

Мешканці табору поділились на загони, а вихователі готують для них безліч розваг. Насичена та цікава програма для малечі не залишає часу на нудьгу – у таборі проходять спортивні та творчі змагання, екскурсії та квести.

Увечері традиційно національно-патріотичний табір збирає усіх на дискотеку. Тут веселощі, посмішки та дружні обійми. Табірне життя залишає приємні емоції на цілий рік.

" " " "