ВСУПЕРЕЧ ВІЙНІ

239

Ще кілька місяців тому околиці Києва нещадно обстрілювали окупанти. Нині тут  відносно спокійно, та відбитки війни повсюди. Це і зруйновані дороги, і розбомблені будинки. Саме перед однією з таких будівель вихідними відбувся товариський матч . Змагались ветерани футболу та бійці добровольчих формувань. Усі з ентузіазмом сприйняли таку ідею – адже у воєнний час так не вистачає позитивних емоцій.

Команда Добробат на зеленому килимі зустрілась із київським Маестро. Обидні команди знають ціну перемоги, що здобувається кров’ю та потом. А ще чого не бракує гравцям – це витримки.

Самі ж бійці визнають – це досить хороша розрядка у час неспокою. Війна  – це виклик та ризик життям. Проте учасники тероборони кажуть, пішли добровільно захищати свою землю.

Ветерани спорту визнають- супротивники серйозні. У гравців команд добра фізична підготовка та бойовий дух. Це певно і зробило змагання між командами більш видовищними.

Організація «Надійна країна», що займається благодійною допомогою, стала організатором турніру. Таким чином, каже керівник, хотіли привернути увагу до потреб воїнів та постраждалих під час війни.                                                                                                                                                                                                                                                            Загалом, у товариському матчі  участь взяли 4 команди : Добробат, Маестро, Динамо Фемілі та Оболонь. У підсумку – перемогла дружба.  А головна перемога у нас ще попереду.

" " " "