ЯК ТРИВАЄ ВСТУПНА КАМПАНІЯ НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ

169

На Хмельниччині триває вступна кампанія. Абітурієнти можуть подати документи одночасно на кілька спеціальностей. Спочатку набирати майбутніх студентів почали профтехучилища. Згодом до вступної кампанії долучились виші. Для ступеня бакалавра необхідно мати результат національного мультипредметного тесту.

Валерія разом із мамою сьогодні подає документи для ступу до вищого навчального закладу. Поки дівчина заповнює анкету, мама розповідає – донька фах педагога обирала сама.

Танці разом із педагогікою вирішила поєднати Христина.

Мама підтримує дитину та каже, рада, що Христина обрала такий фах.

Вступна кампанія цьогоріч у виші стартувала з 19 липня. Для тих, хто хоче отримати ступінь бакалавра – необхідно мати результати національного мультипредметного тесту. Майбутні студенти мають створити електронний кабінет.

У консультаційному центрі абітурієнтам допоможуть порадами, якщо виникли труднощі.

На базі педагогічної академії діє педагогічний коледж, де студенти можуть отримати диплом молодшого бакалавра. А от на бакалаврат зараз активно триває прийом заявок.

Вступники у 2024 році зможуть подати не більше 5 заяв на бюджетну форму навчання та до 10 на контрактну. Претенденти на бюджет мають вказати пріоритетність навчального закладу.

" " " "