ЯРМАРКУВАЛИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

63

Виставка тварин, столи із насінням, кормами, овочами, фруктами, м’ясом – так вітагрівці ярмаркували.

На торгах свої товари реалізовували всі без винятку напрямки компанії. Солодке згущене молоко та найсвіжішу сметану власного виробництва представив департамент молочного скотарства.

Чи не найширший асортимент представив департамент садівництва та городництва. Тут і яблука декількох сортів, і мед з саду, і овочі..

Телички, бички та поросятка, які були представлені ярмарку, вирощені на спеціальних кормах VITAGRO Nutrition. Поруч із тваринами стіл, де можна було придбати преміальне харчування.

М’ясо власної відгодівлі представив департамент свинарства та птахівництва. Для ярмарки обрали найкращих свинок з ідеальною вагою.

Вирощені у Шепетівці голонасінні гарбузи також мали місце на торгах. Вони готові як до споживання, так і до посадки.

Усі виручені кошти спрямують на підтримку наших воїнів на фронті. Ситуація там повсякчас неспокійна. Це побачили на власні очі під час нещодавньої поїздки на схід, розповідає генеральний директор групи компаній VITAGRO Петро Лабазюк. Тож наші хлопці потребують вагомої підтримки

Допоки дорослі працювали над збором коштів, їхні діти працювали над моральною підтримкою для захисників. Декілька столів із різноманітними майстерками були повністю зайняті дітьми. Творчість на печиві, аркушах, вербові гілочки власними руками та ляльки-мотанки. Все це передадуть у гарячі точки.

Масштабами ярмарки та гуртування навколо однієї справи люди вражені. Кажуть, таких дійств потрібно якомога більше.

В кінці ярмарки кожен підрозділ представив свої результати. Найбільше вдалось зібрати департаменту свинарства та птахівництва – майже 50 тисяч гривень.

Загальна сума виручки на торгах склала майже 200 тисяч гривень. Їх уже спрямували на закупівлю позашляховика.

" " " "