БЛАГОДІЙНИЙ ЗАБІГ – У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ЗБИРАЛИ ГРОШІ НА РЕБИ ДЛЯ ПІДРОЗДІЛУ ПРИКОРДОННИКІВ

105

Другий благодійний забіг Сталевий Кордон 2.0  вихідними організували у Хмельницькому. Вулиця Прибузька стала місцем змагань досвідчених спортсменів та новачків. Захід благодійний – усі зібрані кошти підуть на підтримку захисників-прикордонників.

Дореєстрація тривала і у день забігу. За донат можна було відчути себе професійним бігуном, навіть якщо спорт – це не постійна річ у житті. А найголовніше – підтримка захисників.

Сталевий кордон – це вже другий благодійний забіг у нашому місті. Організували його задля збору коштів на радіоелектронні засоби протидії безпілотникам. Минулоріч потреби були дещо інші.

В тилу робота волонтерів та благодійників не менш важлива – військовий капелан відклав поїздку на передову, аби взяти участь у сталевому Кордоні 2.0.

Місто вчергове довело статус спортивного та патріотичного, адже такого різнопланового забігу учасників годі було уявити.

Мета забігу – 450 тисяч гривень, майже усю сумі зібрали ще до великого старту. Згодом донатили і інші учасники. Адже вартість однієї РЕБ-системи – близько 150 тисяч гривень. Тому навіть найменша пожертва грає важливу роль. Адже армія противника активно застосовує окрім важкої артилерії і дрони.

" " " "