ЯСКРАВО ТА ПОЗИТИВНО

654

 Картинг, роботи та фарби холі. Так провели день відкритих дверей у Хмельницькому центрі науково-технічної творчості. Сюди завітали учні шкіл, де дізнались чим можна займатись у позашкільний час.

Також гості заходу мали можливість познайомитись із технічним моделюванням. Приміром тут навчають і керуванням дронами. Зараз це-вміння набрало ще більше популярності. За словами керівника гуртка, для випускників отримані знання слугують базою у подальшій освіті.

Підлітки разом із викладачем спробували себе у ролі психолога. Цього разу вчились як вивільняти емоції за допомоги фарб холі.

За словами Михайла Маринюка, центр творчості готовий залучити на навчання дітей з усіх куточків України. Найбільше зацікавили гуртки з картингу, авіа, судно та технічне моделювання. Також тут запрацює гурток із журналістики і малої академії наук.

Директор центру зазначає, уже з наступного тижня розпочнеться навчальний процес. Обладнали й укриття, де можуть поміститися 50 осіб. Тож цьогоріч учні навчатимуться по змішаній системі аби не переривати навчання.

" " " "