«Є СТУДЕНТИ – БУДЕ МАЙБУТНЄ»

320

З нагоди міжнародного дня Студента кращі їх представники зустрічаються з очільниками Хмельницької обласної ради. Це студентські лідери, активні представники студентського самоврядування. Хвилиною мовчання вшановують пам’ять тих, кому вже ніколи не судилося сісти за студентську парту. У вітальному слові голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк  наголошує на ролі студентства у різних періодах світової та української історії. Дякує присутнім за громадянську позицію, волонтерство, високі досягнення у навчанні, творчості, спорті.

Кращим студентам закладів вищої та фахової передвищої освіти області за вагомий особистий внесок у розбудову та популяризацію студентського самоврядування,  волонтерську діяльність  в умовах воєнного стану та активну громадянську позицію, Віолета Лабазюк вручила Подяки та цінні подарунки.

Сьогодні разом з усім українським народом студентство демонструє незламність та патріотизм у лавах Збройних сил України, займається волонтерською діяльністю, відстоює нашу державу в науці, культурі, спорті. Українське студентство завжди було рушієм змін. І не боялося висловлювати свою громадянську позицію.

" " " "