ЗИМОВІ ВІЗЕРУНКИ

175

Символічний фестиваль приурочений 105-тій річниці Соборності України. Народний художній колектив театру пісні і танцю Забава, ансамбль танцю Подолянчик, центр хореографічного мистецтва Постолята та ансамбль народного танцю Політехніки впродовж двох днів тішили хмельничан своїми вміннями.

Та щойно вийшовши на сцену у місті пролунав сигнал тривога. Всі швидко спустились в укриття. Найбільш страшними є сирени для представників колективу театру пісні й танцю Забава. Через часті ворожі обстріли харків’яни проводять тренування в метро, або ж укриттях. Тож цей фестиваль був для них віддушиною.

Колективи підготували свої найкращі танці та пісні. Художні колективи з радістю прибули на фестиваль аби показати свої таланти, ба більше, розповідають, що саме Хмельницький є малою батьківщиною художніх керівників, тож виступати тут для них гордість.

Два насичених дні пісні й танцю минули швидко та позаду залишився океан щирих емоцій. Окрім того глядачі та колективи робили добру справу- донатили для захисників. Адже саме завдяки їм і відбувся фестиваль.

" " " "