Містян запрошують подати цікаві ідеї на «Бюджет участі»

659

Креативні ідеї вартістю 150 тисяч гривень. У Хмельницькому розпочали традиційний прийом проєктів в рамках програми Бюджет участі. Як і минулого року, на їх втілення з міського бюджету виділять три мільйони гривень. До слова, це унікальна можливість, якої не мають жителі інших міст.

Ваша ідея, яка покращить місто, може виграти 150 тисяч гривень. У Хмельницькому 11 вересня стартує щорічний конкурс креативних ідей «Бюджет участі». Це унікальна можливість втілити задумане за бюджетні кошти. Адже хто, як не містяни, знають найпроблемніші місця у власних мікрорайонах. За умовами конкурсу проєкти приймаються у шести номінаціях – освіта, культура та туризм, спорт та молодіжна політика, житлово-комунальне господарство, соціальний захист та охорона здоров’я. Головне, аби втілений проєкт покращував комфорт проживання мешканців та створював естетичний вигляд міста.

Подати проєкт зможе кожен віком від 16 років. Навіть якщо немає прописки, але Ви навчаєтесь чи працюєте у Хмельницькому, такі ідеї теж розглядатимуть.

Прийом заявок триватиме до 30 вересня. Далі їх оцінять експерти та запропонують на відкрите голосування, яке відбуватиметься з 16 до 30 листопада. Переможців оголосять 8 грудня.

" " " "