Містянам пропонують відзняти красу рідного мікрорайону

1272

Містянам пропонують відзняти красу рідного мікрорайону. У Хмельницькому стартував конкурс іміджевого відео «PROMISTO». Третій рік поспіль його приурочують до святкування Дня міста. Тоді і відбувається нагородження переможців. За найкращі роботи містяни отримують грошову винагороду.

У Хмельницькому стартував традиційний конкурс іміджевого відео «PROMISTO». Протягом двох років його темою було відображення краси рідних вуличок, масові заходи та брендові споруди. Цьогоріч організатори вирішили дещо змінити умови. Відтак, учасникам конкурсу пропонують відзняти відеоролик  про один із мікрорайонів. Його можна обрати на власний розсуд. За умовами конкурсу відеоробота має бути від тридцяти секунд до трьох хвилин.

Організатори просять звернути увагу саме на привабливість нашого міста, через відео розповісти про його історію, культуру та традиції. Також радять утримуватися від комерційних елементів та вивісок, символіки політичних партій та гасел.

Цьогоріч за умовами конкурсу з’явилася нова номінація –«Діти до 18 років». Переможці отримують грошову винагороду.

Традиційно містяни визначатимуть приз глядацьких симпатій. А ще журі конкурсу залишило за собою право обрати ще одного переможця. Тут важливу роль зіграє монтажна майстерність, режисерський задум та робота оператора. Готові відеороботи можна надіслати до 14 вересня на електронну адресу управління культури і туризму Хмельницької міськради.

 

" " " "