Хмельничанин – один з кращих баскетбольних суддів України

1373

Не спорт, а життя. Хмельничанин Денис Поворознюк став одним з кращих баскетбольних арбітрів України. Він потрапив у топ-15, щоправда, здобутки має не тільки у суддівстві. Він – чинний гравець, а окрім того, ще й голова обласної федерації. Саме за його керівництва баскетбол на теренах краю отримав нове дихання.

Знайомтеся, – це Денис Поворознюк – людина, яка не бачить себе без спорту. У дитинстві, розповідає, мав чимало захоплень, втім зупинився на баскетболі.

Сьогодні баскетбол для Дениса – не просто спорт. Це – робота, захоплення, простіше кажучи, те, чим він живе.

Денис Поворознюк – чинний гравець, а окрім того, ще й голова обласної федерації. Саме за його керівництва баскетбол на теренах краю отримав нове дихання. А нещодавно хмельничанин став одним з кращих баскетбольних арбітрів України. Він потрапив у топ-15.

Така відзнака або й навіть визнання, каже Денис, мотивують працювати ще краще. Ти розумієш, що робиш і як тобі рухатися далі.

Окрім того, що Денис Поворознюк увійшов у топ-15 найкращих арбітрів України, наприкінці минулого року став суддею міжнародної категорії. Поєднувати суддівство, баскетбол і відповідати за розвиток останнього на теренах краю, каже, – не важко. Просто потрібно любити те, що робиш і робити те, що любиш.

 

" " " "