МІСЯЦЬ ЗДОРОВ’Я

459

У Хмельницькому проходять заходи, присвячені місячнику здоров’я. З кінця вересня і до початку жовтня заплановані просвітницькі зустрічі запрошених лікарів із дітьми. Цими вихідними відбувся перший безкоштовний медогляд для дітей із модельного агентства “Маленькі янголи”, а ще запросили малечу із малозабезпечених сімей.

В обласному центрі проходять заходи до місяця здоров’я. Їх мета – показати і розказати дітям та їхнім батькам, як піклуватись про себе. На зустріч запросили лікарів-стоматологів та лікарів-дерматологів з Хмельницького і Вінниці.

Заплановані акції планують проводити у різних мікрорайонах міста і у віддалених населених пунктах Хмельницької тергромади. Цього разу провели медогляд у мікрорайоні Виставка, у приміщенні одного з торгово-розважальних центрів. На черзі –  мікрорайон Книжківці. Організатором виступила Олена Болотнікова, директорка представництва платформи “Жінки в Бізнесі” у Хмельницькому.  Каже, мета таких заходів – наголосити на свідомому ставленні до власного здоров’я.

Лікарі уже не вперше беруть участь у таких заходах. Кажуть, такого роду медогляди важливі як для дітей, так і для батьків.

" " " "