Міжнародний день людей похилого віку відзначили у Хмельницькому.

942

Пісні їхньої молодості, слова вдячності та урочиста атмосфера. Першого жовтня у світі відзначають день людей похилого віку. Хмельницький сивочолих також вшановував. Для кількох сотень пенсіонерів організували святковий концерт  в обласній філармонії.

Лариса Антонівна сорок років свого життя відпрацювала на одному із хмельницьких підприємств. Жінка  своїм трудовим шляхом задоволена. Зараз опікується іншими ветеранами праці у раді ветеранів. Каже, багатьом пенсіонерам не вистачає поваги та уваги.

Зараз у Хмельницькому проживає 79-ть тисяч пенсіонерів. Кожен із них доклав чимало зусиль у будівництві  міст, розвитку економіки. Та зараз, кажуть люди, держава про них забула.

Проте на фінансове забезпечення скаржаться не всі. Пан Володимир – військовий у відставці. У погонах  відслужив 37-м років. Каже, за цей час не один десяток разів змінював місце служби.

Вітали ветеранів не тільки піснею. Окремих Хмельницька міська рада відзначила подарунками та грамотами.  Чиновники кажуть, для пенсіонерів у місті розроблена програма підтримки, яка розрахована до 2021-го року.

" " " "