Mo/Dni у Хмельницькому. День перший

1003

Вечірні сукні, білизна й стріт-стайл… Хмельницький намагається доєднатися до міст-осередків моди. Так у нашому місті пройшли перші фешн-дейс – Mo/Dni. Тривав фестиваль моди два дні. У перший – на даху одного із торговельних центрів по подіумі дефілювали моделі у різноманітному жіночому одязі місцевих виробників. У другий – на майданчику поблизу кінотеатру Шевченка демонтрували шкільні форми та повсякденний дитячий одяг – юні манекенники. Про день дитячої моди розкажемо завтра, а звіт із першого дня дивіться вже зараз.

Це перша колекція, яку показали на Mo/Dnях.Це – місцевий виробник, який спеціалізується на повсякденному одязі. Вбрання переважно у пастельних тонах – колекція осіння. Крім кежуалу на подіумі свій одяг показали ще з десяток Хмельницьких виробників.

Зробити Хмельницький столицею моди організатори фешн-днів не беруться. Мають більш реальну і по-суті благороднішу мету – відкрити хмельничанам хмельницьке.

Реалізовують проект у рамках «Громадських ініціатив». Міський голова Хмельницького зізнається: після рокового музичного фестивалю, дні моди у місті – були його заповітною мрією.

Та не востаннє. Mo/Dni, після цьогорічного успіху мають усі шанси стати постійним фестом Хмельницького. Десяток виробників, які взяли участь у показах цього року лише краплина в морі.

Ба більше, не тільки мода для дорослих популярна у Хмельницькому. Другий день Mo/Dniв повністю присвятили дітям. Та про це вже у наступних випусках новин.

" " " "