У Хмельницькому День народження Кузьми відзначили благодійним концертом

1057

Кузьма Скрябін – 17 серпня він міг би відзначити свій 50-ий День Народження. Але не судилося – більше трьох років тому він загинув у ДТП. За життя  співак зробив не одну добру справу. І навіть після смерті його ім’я рятує інших. З нагоди Дня народження Андрія Кузьменка у Хмельницькому влаштували благодійний концерт.

Кузьма Скрябін. 17 серпня йому мало б виповнитися 50 років. Аби вшанувати пам’ять співака, у Хмельницькому організували концерт. На сцені театру ім. Старицького – відомі хмельницькі виконавці виконують не менш відомі хіти.

Концерт з нагоди Дня Народження Кузьми мав відбутися у Львові. Однак за певних причин захід перенесли на вересень. Відтак, центром святкування ювілею улюбленого виконавця став Хмельницький.

Тоді ж почали шукати небайдужих і в нашому місті. Проте, як кажуть самі організатори, ім’я Кузьми відчиняє будь-які двері. Тим паче, що мета заходу – благородна. Усі виручені кошти підуть на лікування Максима Ремішевського.  У хлопця – онкологічне захворювання. Аби зібрати якомога більшу суму, в холі розгорнули ярмарок.

Крім того, під час концерту влаштували аукціон, до якого теж долучилася мама Кузьми.

Долучився до організації музичної події і народний депутат України Сергій Лабазюк. Помічники нардепа кажуть, матеріальна підтримка у боротьбі з важкими захворюваннями – один із пріоритетів у діяльності парламентаря та його команди. Тож оминути увагою захід не могли. Тим паче, коли він проводиться у пам’ять  Кузьми Скрябіна.

«Люди як кораблі», «Мам» чи «Мовчати» – у кожного в залі своя улюблена пісня. Однак всі, як один, запевняють, захоплюються Кузьмою не лише як співаком. Кажуть, він – втілення простоти, щирості та патріотизму.

Тож, як казав Кузьма, змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете.

 

" " " "