MO_DNI 2020 пройдуть у режимі онлайн

756

Продуктовий ринок, сміттєзвалище, заклад харчування та річка Плоска. На кілька годин ці, на перший погляд, звичні для нас місця змінили призначення. Вони перетворилися на осередки моди. Саме у цих локаціях знімали MO_DNI 2020. На відміну від попередніх двох фестивалів, які проходили наживо, цьогорічні дні моди перенесли у режим онлайн.

Так, це справді продуктовий ринок. На кілька годин звичне для нас місце торговиці змінило призначення. Воно перетворилося на осередок моди.

Олена Воляник – креативна директорка одного з відомих брендів одягу та одна з учасниць цьогорічних MO_DNI. Усього у днях моди 2020 беруть участь чотири хмельницьких дизайнери.

Проект MO_DNI народився три роки тому. У 2018-му та 2019-му модні дні пройшли наживо. Цьогорічні, через карантин, їх перенесли у режим онлайн. Це не буде інтернет-голосування чи живе відео. MO_DNI 2020 це – чотири ролики про чотирьох дизайнерів. Аби привернути увагу людей, їх брендипокажуть у незвичних локаціях.

На річці Плоска презентували бренд медичного одягу, в одному з закладів харчування – одяг для працівників готельно-ресторанного бізнесу. Остання екстравагантна локація – хмельницьке сміттєзвалище. Воно також перетворилося на подіум.

Екологічне, безпечне, а головне своє. Мета проекту MO_DNI – підтримка локального виробника. У першу чергу, аби про місцеві бренди, знали самі хмельничани, а далі Україна і не тільки.

Саме підняти Хмельницький від рівня «базарного міста» до центру легкої промисловості і хочуть організатори. Цього року їм допомагають четверо дизайнерів. Проморолики двох вже є у вільному доступі. Ще дві презентації з’являться у соціальних мережах протягом тижня.

" " " "