Молода влада: у Кам’янці створюють молодіжну раду

До ради запрошують усіх представників молодих поколінь з цікавими та креативними ідеями

1459

У Кам’янці-Подільському заохочують до влади усіх представників молодих поколінь, які мають цікаві та креативні ідеї для розвитку міста. В подальшому вони мають зайняти місця у новому складі молодіжної ради при виконавчому комітеті Кам’янець-Подільської міськради.

Спробувати свої сили та долучитися до керування містом зможуть усі талановиті громадяни віком від 14 до 35 років. Головне – бути активним, та генерувати деяку кількість цікавих та креативних ідей, які було б доцільно реалізувати в місті Кам’янець-Подільський.

У міськраді повідомляють, що прийом заявок триватиме до 8 жовтня, тож усім бажаючим слід поквапитись, щоб зробити усе грамотно та продумано. Заявки приймаються шляхом заповнення онлайн-форми. Попередній відбір  буде реалізований за рахунок отримання кандидатом мотиваційного листа, а на завершальному етапі конкурсанти пройдуть співбесіду.

Дивіться також: Спецрепортаж. У Кам’янці-Подільському діє унікальне підприємство по виготовленню одноразових медичних інструментів

При цьому слід зазначити, що Молодіжна рада при виконавчому комітеті міської ради є суть консультативно-дорадчим органом, який займається питаннями молодіжної політики.  Його діяльність полягає у налагодженні взаємодії між місцевою молоддю та самоврядуванням задля забезпечення узгодженості дій та заохочення молодих громадян до участі у всіх сферах діяльності місцевого суспільства.

" " " "