«Молодий дебют» у Хмельницькому

1346

Фантастика і любовна лірика. У Хмельницькому представили творчість молодих письменників під час «Молодого дебюту». Так називається частина літературного марафону «Слово єднає». Щороку місцева спілка письменників збирає юні дарування, аби познайомитися із майбутнім поколінням українських літераторів.

Марія на зустріч літераторів приїхала із Вінничини. Каже: поезії присвячує увесь вільний час, тож має чимало робіт, якими може поділитися із однодумцями.

Інша учасниця «Молодого дебюту» Марія Клопотюк ще студентка. В майбутньому збирається працювати вчителем та з літературною діяльністю не прощатиметься. Нещодавно вона стала переможницею Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

А Сашко Пшеничний пише у жанрі фантастики. На будь-який смак, для будь-якого віку – саме таких представників літературної молоді Хмельниччини другий рік поспіль збирає «Молодий дебют». Проводять захід традиційно у Центральній міській бібліотеці.

Будь-хто взяти участі у заході не може: є певні вимоги до учасників. Дізнатися про них можна, звернувшись до бібліотекарів.

 

" " " "