Новий вигляд старого кінотеатру ім. Шевченка.

1373

Коворкінг замість кінотеатру. Громадська ініціатива «Proprostir» розпочинає розробку концепції розвитку будівлі кінотеатру імені Шевченка. Діяти рішуче вирішили у Хмельницькій міській раді. Кажуть – сучасне приміщення збиткове. Поки невідомо, чого саме чекати містянам, але й вони можуть активно долучатися до змін. Для цього створили сторінку в соціальній мережі фейсбук. Головною метою перетворення має бути корисність приміщення як для міста, так і для його мешканців.

Громадська ініціатива «Proprostir» розпочала розробку нового проекту, який перетворить усім відомий кінотеатр Шевченка на новий заклад. Споруда збудована ще у 1940 році і розрахована  на понад 400 осіб за один сеанс показу фільму. Через низьку відвідуваність кінотеатр став для міста збитковим. Тому й з’явилася ідея реанімувати його.

Одним із варіантів можливих змін – створити розважальний центр з концертною залою.

Або щось зовсім нове. Наприклад – розпочати показ арт-хаусних стрічок і короткометражок,  створити кімнати для коворкінгу тощо.

Кожен хмельничанин зможе долучитися до розробки нового проекту. Для цього громадська ініціатива створила контактну сторінку в соціальній мережі фейсбув під назвою «Кіношевченко».  Там кожен бажаючий може розповісти про свою цікаву ідею. Головне, щоб вона допомогла врятувати будівлю і зробити її корисною для міста.

 

" " " "