«Молодий правник області – 2018»

1336

Служіння народу, компетентність на відданість справі. На Хмельниччині втретє обирали Молодого правника області. Започаткували конкурс у 2015-му. Тоді він налічував всього кілька учасників. Цьогоріч конкурс об’єднав півтора десятка перспективних юристів. Саме стільки номінантів подали анкети на старті конкурсу у листопаді. До індивідуального брейн-шторму фіналістів, що відбувся у грудні, дійшли не усі.

Молоді, віддані справі, компетентні та амбітні. Цього року на Хмельниччині вже втретє обирали кращого Молодого правника області. Започаткували конкурс у 2015-му. Тоді він налічував всього кілька учасників. Цьогоріч конкурсантів значно більше.

На старті конкурсу у листопаді анкети подали півтора десятка учасників. Це – молоді люди віком до 35 років, що мають правовий стаж не менше двох років. Ірина Яцкова – одна з них.

Окрім Іри, до фіналу дійшли ще десятеро конкурсантів. Попередньо вони пройшли кілька етапів відбору. У фіналі кожен з учасників презентував свою діяльність та відповідав на запитання інших номінантів. Виступ журі оцінювали за кількома критеріями.

Один з журі, – Віктор Захарчук. Минулого року правник був не просто учасником конкурсу, а й став його переможцем. Цьогоріч Віктор Захарчук оцінює інших і точно знає, яким має бути кращий Молодий правник області поточного року.

Фактично цим критеріям відповідали усі номінанти, втім серед кращих все ж потрібно обрати найкращого. Кого саме виокремило журі стане відомо наступного тижня, бо ж тоді й нагородять Молодого правника області 2018 року.

" " " "