Молодіжна політика міста: здобутки та плани

740

Фестиваль наживо та більшість заходів у режимі онлайн. Молодіжна рада Хмельницького підбила підсумки 2020-го. Минулого року пандемія перекраяла плани і у сфері молодіжної політики міста. Задумів було чимало. «Левову частку» втілити наживо не вдалося, тож більшість провели онлайн.

Заборона практично на усі заходи офлайн. Так Молодіжна рада Хмельницького характеризує минулий рік. На 2020-й планів було чимало, втім чи не всі перекреслила пандемія. Більшість подій, які б мали пройти наживо, втілити не вдалося.

Єдиний захід, який вдалося організувати наживо, – фестиваль «Myfest». Молодіжну подію провели в одноденному форматі. Тематичні локації розмістили на значній відстані одна від одної. Головною сценою був Острів кохання.

Так саме мали святкувати традиційний український день молоді. Пандемія внесла корективи і пріоритети змінилися. Замість молодіжного дійства у місті відзначали день медика.

А все інше Громадська рада проводила у режимі онлайн. Попри це, 2020-й рік для організації не став періодом застою. Вона провела установчі позачергові збори, вдосконалила структуру та оновила склад молодіжної команди.

На 2021-й Молодіжна рада напрацювала і план заходів. Якщо вдасться, то у поточному році втілять у життя все те, що не вдалося у минулому. Про задумане поки що не говорять, мовляв, невизначеність залишається і досі.

" " " "