«Молодіжний простір Поділля»…Що, де, коли?

1082

Молоді потрібен простір…. Нині у Хмельницькому представники громадських організацій, владних структур та навіть Міністерства молоді й спорту обговорювали концепцію створення Молодіжного центру у нашому місті. Так подібні платформи можуть стати поштовхом для доєднання активних молодих людей до громадського життя й залучення фінансових інвестицій у молодіжну інфраструктуру області.

Навчання, дозвілля й самоорганізація… Молодь Хмельницького хоче мати власний простір. Місце на кшталт хабу, в якому можуть збиратися молоді люди й вирішувати нагальні питання.  Анастасія Козак вже два роки – голова студентської ради ХНУ,тож  добре знає, як часто молоді

Організатори круглого столу переконують: такий центр стане каталізатором для залучення різноманітних інвестицій до молодіжних ініціатив краю. Адже молоді, а це за визначенням людей віком від 14 до 35 років у Хмельницькому більш ніж достатньо.

Аби такий центр «стартанув» потрібно не мало не багато – приміщення. Варіантів у Хмельницькому аж три: кінотеатр Шевченка, будинок молоді «Проскурів» та Кам’янецька, 63. Останній – найбільш вірогідний.

Міністерство молоді та спорту України допомагатиме цій ініціативі, переконує його представник, котрого теж запросили на обговорення.

Нині готують і типове положення про молодіжні центри, і навіть законопроект про молодіжні центри в Україні.

 

" " " "