У Хмельницькому таки відбудеться концерт Сергія Бабкіна.

1046

Сергій Бабкін виступить у Хмельницькому. Попри анонсовані акції протесту, не перешкоджати концерту артиста  в обласній філармонії пообіцяли свободівські соколята та «Правий сектор». Другі свою заяву оприлюднили через соцмережі, перші скликали прес-конференцію.

Нещодавно гастролі Сергія Бабкіна у ряді українських міст відмінили через те, що він виступав в Росії та в  анексованому  Криму.  Про зрив концерту говорили і в обласному центрі – майже розкуплені всі квитки на його шоу не гарантували того, що Бабкін таки вийде на сцену. Принаймні у п’ятницю, коли під стінами філармонії Сокіл палив плакати співака.

Учасникам ГО «Сокіл»  Олександр Драган порекомендував замість  проведення подібних акцій слухати класичну музику.

А ще Олександр Драган запевнив – договір на оренду приміщення підписаний, тож усім, хто купив квитки не варто хвилюватися – концерт  таки відбудеться. Проте з’ясувати громадянську позицію співака, а відтак свої подальші дії вирішили і соколята. Націоналісти зустрілися з Сергієм Бабкіним у моно театрі «Кут». Учасник шоу «Танці з зірками» та суддя «Голосу країни» був небагатослівний та повторив сказане нещодавно на концерті у Дніпрі.

Така відповідь задовольнила  Бурлика і компанію, тож вони пообіцяли – концерт саботувати не будуть. Лише побажали співаку більше пісень українською в репертуарі.

Якщо питання з концертом з Сергія Бабкіна в Хмельницькому вдалося залагодити, то питання  виступу «Неангелів» 15 листопада залишається відкритим.

 

" " " "